Praktische info première PJ Masks

Hey

Zaterdag is het zo ver: de première van het derde seizoen van PJ Masks!
Nog enkele nachtjes slapen en jullie kunnen in een heerlijk koele filmzaal genieten van deze première, inclusief leuke animatie, een meet and greet en versnaperingen.

Daarom geef ik je graag nog even deze praktische zaken mee:

Wat is de planning?

  • 10u-11u30: animatie, ontbijt en meet and greet

    • Meet and greet van 10u15 tot 10u45 en van 11u tot 11u30

  • 11u30-11u45: een plekje zoeken in de filmzaal
  • 11u45-12u30: première derde seizoen PJ Masks
  • 12u30-13u: einde première met een leuke goodiebag

Hoe zit het met de parking?

Kinepolis Brussel heeft geen eigen parking. Maar je kan je parkeren op de T, B & M-parking. Die worden uitgebaat door het Tentoonstellingspark Brussel. Deze parkings zijn 24u/24 open, maar zijn betalend. Normaal kost dit 10 euro, maar Kinepolis-bezoekers krijgen een korting en betalen slechts 3 euro voor een duurtijd van 5 uur. Hiervoor moet je je parkeerticket wel valideren aan de controlepost of aan de kassa. Na afloop van het event betaal je de 3 euro via de betaalautomaat op de parking zelf. Besluit je toch langer dan 5 uur te blijven, dan betaal je wel 10 euro.

Wat is het adres?

Het event gaat door in Kinepolis Brussel: Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel. Vanaf de parking zullen er pijltjes voorzien zijn om de weg aan te duiden.

Extra tickets?

We hebben momenteel nog enkele plaatsjes over in de filmzaal. Wil jij vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes … meenemen? Stuur ons dan voor donderdag 18 uur een mailtje met het aantal personen.

Groetjes
Renee   

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Disney Junior

Disney Junior is het preschool tv-kanaal van Disney voor alle 2- tot 7-jarigen en hun familie. Het is de plek waar alle verhalen tot leven komen, waar vriendjes spelen en waar het elke dag een feest is om kind te zijn. Het is een magische plek met personages waar kids van houden, verhalen die ouders vertrouwen en de kwaliteit waar Disney om bekend staat. Bovendien leren kinderen terwijl ze naar Disney Junior kijken. Rekenen, taal, sociale vaardigheden, gezonde voeding en dito levensstijl: alles komt aan bod.